FANA IDRETTSLAG SINE HOVEDSPONSORER

Fana Idrettslag er et sportslig lag som er svært takknemlige for sine sponsorer. Uten disse hadde vi ikke hatt like stor mulighet til å kunne utvikle oss, gi tilbake til medlemmer, og fortsette det arbeidet vi gjør.

Tusen takk til alle som sponser oss, og gjør det mulig for alle å ha lik mulighet - på både sportslig og sosial bane.

Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er den tredje største banken i Norge, samt er den nest eldste etablerte banken i landet. Her finner man gode rådgivere og flotte samarbeidspartnere, som har hjulpet og løftet den norske befolkningen siden 1823. Tusen takk for deres bidrag til samfunnet!

Intersport Norge

Denne sportsbutikken er en av verdens største sportskjeder, som man kan finne i 58 unike land. Intersport ble etablert i 1968, og har de siste femti årene gitt folk tilgang til kvalitetstøy til rimelig penge. Med sine 115 butikker spredt over Norge, kan vi med stolthet takke Intersport for et samarbeid som bidrar til mangfold for folket. Tusen takk for at dere støtter oss!

idrettutenalkohol

Idrett Uten Alkohol

FANA IDRETTSLAG SINE SAMARBEIDSPARTNERE

I Fana Idrettslag tror vi på trygghet, glede, handlekraft og fellesskap - noe som er kvaliteter vi leter etter hos samarbeidspartnerne våre også. Vi har de siste årene knyttet gode relasjoner til våre samarbeidspartnere, og er svært takknemlig for alt det gode arbeidet vi gjør sammen. Tusen takk for deres samarbeid!

SJEKK UT DINE MEDLEMSFORDELER UNDER