Idrett for alle! GLEDE - FELLESSKAP - TRYGGHET - HANDLEKRAFT

SOMMERSKOLER 2021

SOMMERSKOLER 2021

TURNSKOLE

Fana IL Turn ønsker velkommen til SommerTurnskole for ALLE barn i alderen 1.-7.trinn.

Barna vil få fartsfylte dager, hvor de blir introdusert for øvelser og apparater innen både apparatturn og rytmisk gymnastikk. De som har turnet tidligere vil få videreutviklet seg ut fra sitt nivå. Klikk her for påmelding

Sommerturnskole

SYKKELSKOLE

Fana IL Sykkel arrangerer sykkelskole for barn mellom 8-12 år i starten av sommerferien, uke 25. Lek, moro og turglede vil stå i fokus. 

Vi tar utgangspunkt i områdene rundt Fana Arena, Myrdalen og Fanahytten på Totland. Mer detaljert plan for oppmøtesteder vil komme etter hvert. 

Trykk på knappen nedenfor for mer informasjon og påmelding. Klikk her for påmelding

fana-sykkelll-1

SOMMERCAMP

Fana IL ønsker å invitere barn i alderen 9-14 år til en aktiv og sosial  sommercamp, med sunne og stimulerende aktiviteter. Sommercampen skal arrangeres i uke 27, 28 og 29 i fellesferien, hvor hvert barn kan melde seg på én uke.
Tilbudet preges i stor grad av lek, allsidig aktivitet og friluftsliv med hovedfokus på samarbeid, mestring og glede. Vi ønsker å skape sommerminner og sommercampen skal være en trygg arena for barn og unge i aktivitet, samt være med på å bygge nye vennskap.
Sommercampen har gode og kvalifiserte ledere som vil følge barna nøye opp. Denne sommercampen er gratis å delta på og støttes av Bergen Kommune. Klikk her for påmelding

Sommercamp 2021 Fana IL
fanahåndballll

HÅNDBALLSKOLE

Fana IL Håndball arrangerer håndballskole for alle barn i fra alderen 1.-7.klasse på Fana Arena i uke 25. Her har barna mulighet til å møte gamle og nye venner, samt lære masse fra våre flinke utøvere og trenere. Det blir også servert god lunsj hver dag.

Trykk på knappen under for mer informasjon og påmelding Klikk her for påmelding

FANA FRIIDRETT

FANA AKTIV FERIE

Fana IL Friidrett har i mange år arrangert idrettsleker i ulike perioder i feriene. Aktivitetene foregår på Fana Stadion og området rundt.
Det blir i år et bredt spekter av aktiviteter som strekker seg fra innlæring av teknikk i løp-, hopp- og kastøvelser, ballspill, turdag, allsidig trening og lekbaserte øvelser. Her skal vi ha det gøy og få nye venner! 

Trykk på knappen nedenfor for mer informasjon og påmelding.  Klikk her for påmelding

Fana IL Logo

Fana IL er en del av Idrett Bergen Sør

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere