Idrett for alle! GLEDE - FELLESSKAP - TRYGGHET - HANDLEKRAFT

Bli medlem

Det er ingenting vi liker bedre i Fana Alpin enn nye medlemmer!

La barna kose seg med skimoro i Eikedalen, Myrkdalen, Geilo og sommerski på Folgefonna. I sommerhalvåret har vi kjekke barmarkstreninger på Fana Stadion.

Fana Alpin ønsker vinteren 2022 nye medlemmer velkommen, og vi har god kapasitet til å ta imot skiglade barn fra førskole og oppover.

Vi starter skiåret i Eikedalen lørdag 8 januar, og har trening for de yngste (førskole-4 klasse) fra kl 10-1230. Vi fokuserer på basis svingtekning, leik og moro!

Deretter har vi trening i Eikedalen hver tirsdag 18-20 (4-10 klasse) og hver torsdag 18-20 (førskole-10 klasse, fordelt på to grupper). Vi har også trening for de yngste (førskole-4 klasse) på Geilo helgen 15-16 januar.

Det er bare å møte opp og bli med på trening en gang eller tre før man melder seg inn!

Alpint som idrett krever god oppfølging av foreldre/foresatte, men for de yngste barna og nye medlemmer stiller vi ikke andre krav enn at barna selv mestrer barnetrekket og at foreldre er i nærheten dersom noe skjer.

Ta kontakt med Bård Seterås ( / 450 00 875 ) eller Lars Ivar Oppedal Berge ( / 951 28 059 ) dersom du ønsker å bli med, eller bare møt opp på informasjonsmøte/trening!

Følg oss også på facebook (https://www.facebook.com/Fanaalpin) og instagram (https://www.instagram.com/fana_alpin/) for å få ett innblikk i hvor kjekt vi har det trening, samlinger og renn!

Fana IL er en del av Idrett Bergen Sør

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere