Idrett for alle! GLEDE - FELLESSKAP - TRYGGHET - HANDLEKRAFT

Karabinlekene

Startlister oppdatert med endringer frem til og med 9. mai.
Per øvelse og klasse
Per klubb

Fredag
Lørdag
Søndag

Merk at det er gjort små forskyvninger på de siste løp søndag (3000 meter, 2000 meter og 400 m hekk) da det er satt inn et ekstra heat på 3000 meter.
Kvinner stav flyttes til søndag kl 14:00.

Konkurranseregler Karabinlekene 2024

Resultatene oppdateres fortløpende når øvelsene er ferdig.
Fredag
Lørdag
Søndag

Last ned komplette resultatlister i pdf her:
Fredag
Lørdag
Søndag

Velkommen til Karabinlekene 10.-12. mai 2024!

Fana IL inviterer nok en gang til en storslått friidrettshelg hvor alle friidrettsøvelser er representert i ett tettpakket program gjennom hele helgen. Alle aldersklasser fra 7 år opp til seniorer skal konkurrere i løp, hopp og kast. Det er 11. gang Fana arrangerer Karabinlekene, som gjennom årene har vokst og etablert seg som et av Norges største friidrettsstevner med klubber fra hele landet på startstreken.

Fana IL er opptatt av å skape trygge rammer, gi utøverene en egnet arena for å konkurrere og inspirere til trening i hverdagen. Dette harmonerer med FNs bærekraftmål nr. 3: Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle.

Vi har alltid vært opptatt av folkehelse og å introdusere trening som en naturlig del av hverdagen for barn og ungdom. Vi heier på idrettsglede og mestringsfølelse, vi ønsker at ungdommene skal prestere og nå sine mål, vi bejubler samholdet og den tilhørigheten det gir. Vi heier på alle som deltar på Karabinlekene og vi heier på alle som gjennom regelmessig trening tar vare på sin egen helse og dermed øker sin livskvalitet.

Fullstendig øvelsesutvalg i dagsprogrammet under. Påmelding her

Hjertelig velkommen til en herlig friidrettshelg på Fana Stadion.

Fana IL er en del av Idrett Bergen Sør

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere