Idrett for alle! GLEDE - FELLESSKAP - TRYGGHET - HANDLEKRAFT

Sportsdrill konkurransepartiet

Dette partiet er et tilbud til barn fra 2.klasse og oppover, hvor man får trene og utvikle grunnleggende og spesifikke elementer i turn og drillteknikk.
Uttaket til partiet skjer etter prøvetreninger.

Partiet trener fra to til fem ganger per uke, etter alder og nivå. Utøverne får oppfølging av kvalifiserte og motiverte trenere, som har vært eller fremdeles er aktiv i idretten. 

Treningen har fokus på koordinasjon, balanse, bevegelighet, styrke, rytme, teknikk, ballett og dans. Også her er lek, samspill, mestring og idrettsglede viktige verdier for våre utøver og trenere. Utøverne trener akrobatikk, slå hjul, splitthopp, turns, elusjons og triks sammen med drillstaven, som er Sportsdrill sitt redskap i alle øvelser. 

Gymnastene trener mot lokale, nasjonale og internasjonale konkurranser og følger der sitt nivå i forhold til alder og graderingsnivå. Programmene de deltar med kan være individuelle (freestyle), par eller tropp.
Også konkurransepartiet deltar på gruppens jule/nyttårs- oppvisning og våroppvisning, i tillegg til konkurransene som arrangeres. 

Varighet, se oversikt over treningstider og hall for konkurransepartiene.

Fana IL er en del av Idrett Bergen Sør

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere