Idrett for alle! GLEDE - FELLESSKAP - TRYGGHET - HANDLEKRAFT

SPILLERUTVIKLING

PERIODEDATOOBJEKTIV
OFF-SEASONMai – JuliVi oppfordrer spillerne våre til å holde seg aktive og jobbe med sine individuelle ferdigheter. Vi gir dem personlige treningsplaner som retter seg mot deres spesifikke områder for forbedring, for eksempel skyting, ballhåndtering, fotarbeid og styrkekondisjonering. I tillegg organiserer vi gruppetreninger for å forbedre samarbeidet og bygge kameratskap blant spillerne.
PRE-SEASONAugust -SeptemberVi fokuserer på teambuilding og etablere et sterkt fundament for den kommende sesongen. Vi gjennomfører intensive treningsøkter der spillerne jobber med offensive og defensive strategier, spillscenarier og generell basketball-IQ. I tillegg legger vi vekt på kondisjonering for å sikre at spillerne våre er fysisk forberedt på sesongens krav.
IN-SEASONSeptember – MaiVår utviklingsplan skifter til en mer strategisk tilnærming. Vi analyserer spillprestasjoner nøye og gir individuell tilbakemelding til hver spiller. Våre trenere jobber hånd i hånd med spillerne for å løse svakheter og utnytte deres styrker. Vi understreker også viktigheten av mental tøffhet og oppfordrer spillerne våre til å holde fokus og motivasjon gjennom hele sesongen.

For å overvåke fremgangen vurderer vi spillerne våre regelmessig gjennom prestasjonsmålinger, filmanalyse og speiderrapporter. Dette gjør at vi kan identifisere områder der det er behov for videreutvikling og gjøre nødvendige justeringer i vår opplæringsplan. Vi gir også støtte når det gjelder ernæring og skadeforebygging for å sikre at spillerne våre er i topp fysisk form. Vi tror at å investere i vekst og forbedring av våre spillere er nøkkelen til å oppnå suksess både individuelt og som et lag.

DOKUMENTER OG TILLEGGSINFORMASJON

Årsrapport Fana IL basketball 2017
Årsrapport Fana IL basket 2016
Årsrapport Fana_IL basket 2016 1
Innkalling Årsmøte 2016
Årsrapport Fana IL basket 2015

Fana IL er en del av Idrett Bergen Sør

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere