Idrett for alle! GLEDE - FELLESSKAP - TRYGGHET - HANDLEKRAFT

Fana IL Friluftscamp

Vi har gleden av å invitere barn mellom 10-15 år til GRATIS friluftscamp i uke 31 og 32. Campen er under planlegging, men klokkeslett er ca fra kl 10:00 – 14:00

Denne sommercampen er støttet av gavemidler vi har fått fra BufDir

Dette er en friluftscamp med fokus på utendørsaktiviteter, turer, orientering, båt/kajakk, lek, mestring, glede, fellesskap og trygghet. 

Vi ønsker å skape fine sommerminner sammen med eksisterende og nye venner.

Timeplanen er ikke helt spikret, men vi satser på å være store deler av dagene ute, med ulike aktiviteter. Vi kommer til å bruke Fanahytten på Totland og området rundt som utgangspunkt. 

– Lunsj alle dager er gratis

Dette er et gratis* aktivitetstilbud, men deltakerne må komme seg til og fra Fanahytten/aktivitetene på eget initiativ. Kan være vi noen ganger kjører felles transport! 

*For de barna som ikke allerede er medlem av Fana iL sender vi før oppstart en faktura på kr 50,- for medlemskontingent, som blant annet dekker NIFs barneforsikring. Dette er en minimums kontingent og følger kalenderåret. Regelen er slik at kontingenten må være spesifisert og betaling må følge medlemmet. Medlemskapet gir blant annet gode fordeler på Intersport Lagunen og mange andre medlemsfordeler hos Fana ILs samarbeidspartnere. 

NB: En ukes deltagelse pr deltaker! 

Mer informasjon kommer til de som er påmeldt etter hvert. Ta kontakt med dersom det er no man lurer på!

-

Fanahytten og omegen

Meld på

Fana IL er en del av Idrett Bergen Sør

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere