Vis alle aktiviteter
Vårens vakreste eventyr - i Fana Publisert onsdag 02 mai 2012
/   Skrevet av Torkel Anker Eide

Vårens vakreste eventyr - i Fana

Kl.

Turngruppen inviterer til Våroppvisningen - 2012 i Slåtthaughallen tirsdag 8. mai kl 1730

Turngruppen ønsker alle turnforeldre, besteforeldre, søsken og alle andre venner av Fana IL hjertelig velkommen til vårens vakreste eventyr i Fana. Alle våre turnere fra de minste på 3 år til våre dyktige konkurranseturnere skal bidra til et fantastisk show.

Billetter selges ved inngangen. Voksen kr 50, barn kr 20, barn under 4 gratis.

Salg av kaker, kaffe m.v.

Hjertelig velkommen

Hilsen styret i turngruppen


Sist oppdatert 03.09.2015 kl 14:50

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Birk med over 1000poeng i AKS-leikane

Fana IL hadde med ti deltakere under AKS-leikane på Knarvik stadion søndag 2. august. Best resultat fikk Birk Bell Lysaker som kastet sleggen hele 37,75m og satte med det ny klubbrekord og passerte med det den magiske 1000 poeng grensen. Gratulerer! Se resten av resultatene her.

Seier til Filip i Sverige!

Filip Bøe (G15) vant i dag 80m finalen under BAUHAUS Galan Youth i Stockholm på den sterke tiden 9,17. Han vant klart foran Linus Knapstad (SWE) på 9,36.
Det var godkjente vindforhold (+1,7) og gir hele 1138 poeng etter Tyrvingtabellen. Her er video fra finalen.

Gratulerer!

Sommeris 2015

Fra 31 juli til 16 august er det sommeris på Hamar i Vikingskipet. Der samles hele norges eliten, med fanaløperne Sverre Lunde Pedersen og Håvard Holmefjord Lorentzen i front.

Også Frida van Megan deltar, det samme gjør også Sindre henriksen som i vår ble tatt opp i landslaget. Blandt de yngre er Julie Nistad Samsonsen i spissen, hun er også med i juniorlandslaget.

Sommerisen avsluttes med det tradisjonsrike Sommerløpet lørdag 15 august.

Delta på friidrettens idrettsskole uke 33!

Kom i form etter lang sommerferie!
Friidrettsgruppen arrangerer 3-dagers sommeridrettsskole 10.-12. august på Fana Stadion. Tilbudet er til barn i alderen 7 til 13 år og ledes av Fana ILs unge ledere og ungdomstrenere. Deltakerne får t-skjorte, deltakermedalje og pizza siste dag, samt frukt hver dag. Prisen er kr 700. Det er ledige plasser, så trykk på denne linken og få mer info og mulighet til å melde på!

4 medaljer under Øresundspelen

Erlend, Vetle og Andreas stod for medaljefangsten da Fana-utøvere konkurrerte under Öresundspelen i Helsingborg 10.-12. juli. Erlend og Vetle vant hhv høyde og tresteg og Andreas og Erlend fikk sølv på 300m og i kule. Se mer resultater og bilder her.

Vi gratulerer!Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord