Vis alle aktiviteter
Ungdomsrådet på Facebook Publisert søndag 22 april 2012
/   Skrevet av Joachim Halleland

Ungdomsrådet på Facebook

Kl.

Vi i ungdomsrådet jobber først og fremst for å beholde ungdommen i idretten.
Både i forhold til trening og det sosiale.
Det er desverre slik at det er mange unge som slutter med idrett når de kommer opp i 14-15års alderen,
gjerne fordi de får andre interesser, idretten blir for seriøs eller lignende. Vi jobber derfor med å prøve å beholde disse unge utøverne, samtidig som vi vil prøve å få flere unge inn i idretten.

Derfor jobber vi med å samle de ulike gruppene i Fana IL på treningsdager/samlinger og sosiale aktiviteter,
slik at ungdom fra 13/14 år og oppover kan bli kjent med hverandre, og hverandres idrett.
Kanskje noen av de som er gått "lei" sin idrett, blir kjent med en ny idrett, som de vil prøve ut.
Vi håper også på at de utøverne som har lagt opp, selv de over 20 år, vil være med på disse samlingene og de
sosiale aktivitetene. Dette kan bidra til positiv innflytelse både hos jevnaldrende og hos yngre.
 
Vi i ungdomsrådet har blant annet arrangert en juleavslutning, som falt i smak hos ungdommen. Fremover nå skal vi ha en treningssamling på Strandebarm (invitasjon kommer),
og vi skal ha en sosial happening i september (Brannkamp). Vi håper flest mulig av ungdommen i Fana IL vil være med, også tidligere utøvere som har lagt opp.
 
Hvis det er noe du lurer på angående ungdomsrådet, kan du kontakte oss via mail: ungdomsrad@fanail.no
eller på facebook (se link i venstremenyen). På facebook vil vi legge ut informasjon om samlinger, sosiale aktiviteter og vi vil arrangere konkurranser her.
 
Cecilie Schjøtt Hannevig, Leder Ungdomsrådet


Sist oppdatert 08.07.2015 kl 04:20

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Resultater fra Stor-KM 2015

Da vil Fana IL takke alle utøvere som stilte til start på i alt 1036 starter under årets Kretsmesterskap! Dere har gledet oss med mange og sterke prestasjoner tross i at sommeren lar vente på seg og motvinden har vært slem. Arrangørstaben i Fana IL vil takke dere alle for en svært hyggelig gjeng å lage stevne for og vi gleder oss til å være vert for dere under Karabinlekene 2016!

Se her for resultater, bilder og hvem som er innstilt til bestemannspremier. Og hvem ble trukket ut blant de som perset til å vinne nettbrett fra Mobilmegleren?

Jaaa, vi klarte det!

Fana IL er like fornøyd med avviklingen av årets KM arrangement som Håvard Seim Berentsen (G12) var da han gikk i mål på 60m! Vi klarte å levere et Kretsmesterskap vi kan være stolte av kun fire uker etter Karabinlekene. Klubben retter en stoooor takk til alle foreldre og foresatte som har stått på under forberedelser og gjennomføring!! Dere har gjort en kjempejobb - og smilt hele helgen! For et team :-)

Se resultater og bilder her.

Sol og mye vind på KMs andre dag

Alle kunne lørdag morgen glede seg over at nattens regn var byttet ut med sol og 16 grader, men sterk vind gjorde forholdene utfordrende for utøverne. Tross dette ble det levert svært sterke prestasjoner i dag og vi vil igjen trekke frem Filip Bøe (15) som løp inn til en imponerende 200m i senior klassen på 22,87 i sterk motvind.

Strålende resultater under KMs første dag

Værgudene viste seg fra en mye blidere side enn vi har vært vant til i sommer da Fana IL arrangerte første dag under Kretsmesterskapet på Fana Stadion. Mye vind i perioder førte til at en del løp og tresteghopp ikke ble godkjent, men alt i alt en flott kveld! Det trekkes ut et Samsung nettbrett til en av utøverne som perser ila helgen, og det var helt klart mange pers-lapper i boksen etter første dag. Se eller resultater og litt bilder.

Ønsker alle velkommen og lykke til i morgen lørdag!

Fana-Atleten: Spennende foredrag og testing!

Ny samling gjennomført med våre flinke Fana-Atleter. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord