Vis alle aktiviteter

Allsidig Aktivitet i Fana IL - AAF

Oversikt over innendørs treningstider

Basistrening mandager i Nesttunhallen kl 18:00-21:00

Oversikt over skoletrening

Oversikt over treningstid i Slåtthaughallen


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Sommerprosjektet fana-sprek!

Mandag denne uken startet Fana IL opp sommerprosjektet sitt Fana-Sprek, et aktivitetstilbud for de som av ulike årsaker ikke reiser bort i sommerferien (14/7 til 1/8). Prosjektet er i samarbeid med BUF dir. , Bergen kommune og Idrettsrådet i Bergen.

FLOTT INNSATS I TYSKLAND

8 av Fana's juniorer deltok i European Cup i sportsdrill fra 07. - 13. juli - de gjorde alle en flott innsats i sin første internasjonale konkurranse.

Bli med på Fana-sprek i ferien!

Fana IL starter i neste uke opp sitt sommerprosjekt Fana-sprek i samarbeid med Bergen Kommune, BUF dir. og Idrettsrådet i Bergen.  Fana-sprek skal være et tilbud til dem som av forskjellige grunner er hjemme i skolens sommerferie og spesielt i fellesferien. Tilbudet er gratis.

4 Bestemannspremier til Fana

Per, Vetle, Emma og Emily stakk av med fire av bestemannspremiene under Hardanger Friidrettsfestival i helgen! En flott friidrettshelg i vakre Strandebarm.

Inntak friidrett 2014/2015

Lyst til å prøve friidrett? Fana IL friidrett starter opp igjen treningen etter sommerferien 18. august, og ønsker gamle og nye medlemmer velkommen!  I år innfører vi nye regler for inntak, for å sikre at vi får tatt i mot alle på en god måte samtidig som eksisterende medlemmer får bygge videre på det grunnlaget de  alt har skaffet seg. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord