Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 09.10.2015 kl 19:36

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

På VM-safari i Scotland

Ikke mindre enn 24 løpere fra Fana IL startet på ett eller flere løp i årets Skotsk 6-dagers, som gikk som publikumsløp parallelt med årets VM/WOC.

7.plass til Ingrid i WMOC

Ingrid Roll (D80-) ble best av våre både i sprintdistansen og langdistansen i årets WMOC ("veteran-VM") i Göteborg.

Premieplass til Julie i Hovedløpet

4 Fanajenter deltok i helgas Hovedløp i Vestfold.

WMOC i gang i Göteborg

13 løpere fra Fana IL, i aldersklassene 60-, 65-, 70-, 75- og 80-, deltar denne uken i årets WMOC ("veteran-VM") i Göteborg.
3 av våre utsendte damer smiler over bredt til fotografen før dagens sprintfinale, sammen med 4 like smilende damer fra BT og Stord.

4 på pallplass i JWOC-tour

Junior-VM i orientering (JWOC) ble arrangert i Telemark forrige uke, og parallelt med junior-VM ble det arrangert et 5-dagersløp med navn "JWOC-tour" for alle klasser. Vi hadde ingen deltakere i junior-VM, men i JWOC-tour startet 40 løpere fra Fana IL, og vi hevdet oss godt med i alt 4 pallplasser.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord