Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 27.04.2015 kl 07:31

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Kort pause i fellestreningene fra Fanahytten

Slik forholdene er på Totland nå, blir det pause i mosjonistfellestreningene fram til påske.

Ingrid har rundet 80

Ingrid Roll snek seg til å runde 80 mens nettredaktøren var uten nettilgang, men bedre sent enn ikke gratuleres jubilanten også her på heimesida.

Referat fra årsmøtet med årsmelding m.m.

Referat frå årsmøtet 16.februar 2015, sammen med den på årsmøtet framviste presentasjonen om treningsplan, satsingsløp og uttakskritierier, er nå tilgjengelig her.

Grønn sesongåpning i Portugal

4 veteraner fra Fana IL åpnet utenlandssesongen i Portugal 14.-17.februar, i selskap med mer enn 2.000 løpere, herav ca. 20 fra Hordaland, og ca. 100 fra resten av Norge.
 

Silvas ærespris til Jan Kocbach

Vi gratulerer Jan med Silvas ærespris !!
Jan har med sin unike og brede tekniske kompetanse, store entusiasme og arbeidskapasitet vært med å utvikle norsk- og internasjonal orientering.

 Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord