Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 25.01.2015 kl 15:10

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Sterkt av Julie i Blodslitet

Julie Roll Tørnqvist hang lenge med helt i toppen i årets utgave av Blodslitet, men mistet tetkontakten på langstrekket til 18.post.

Gull og bronse i KM natt

Det blei både gull og bronse til Fana i onsdagskveldens KM natt.

Info-/diskusjonsmøte og basar

Medlemmene må merke seg 2 spesielle datoer de neste ukene:

Idrettsskole: Fortsatt noen ledige plasser!

Meld barna på idrettsskole - oppstart etter høstferien. Vi har fortsatt noen ledige plasser til Fana ILs idrettsskole. Lek og allsidig aktivitet vil prege tilbudet, og det blir en innføring i ulike idretter som friidrett, skøyter, turn/dans og ballspillidretter. 

 

Fanaseier i 4 av årets HOK-rankingklasser

Årets HOK-rankingfinale ble arrangert i Arna/Åsane i dag, og poengopptellinga etter finalen viser at løpere fra Fana topper listen i 4 av årets HOK-rankingklasser.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord