Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 30.07.2015 kl 05:58

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

En uke gjenstår for de som ennå mangler månedens post for mai

Ca. 20 personer hadde notert seg på månedens post for en uke siden, og noen har sikkert kommet i tillegg siste uke. Resten har en uke på seg før månedens post flyttes.

53 fra Fana på pokalkampløp i Arboretet i dag

Etter henholdsvis 51 og 46 startende i de 2 første pokalkampløpene i år, økte vi til 53 startende i Arboretet i dag. I støtteapparatet rundt Therese Gurvin Skaaland (bildet over) stilte dessuten hunden Smash, i ny Fanadrakt.

Treningsleir på Fanahytten 26. - 30. Juni 2015

Fana IL arrangerer treningsleir på tvers av gruppene i idrettslaget.

Samlingen er åpen for alle mellom 12 og 19 år. 

Fellestur til Rauland i juli 2015

Orienteringsgruppens store sommertur i 2015 går som kjent til Rauland i Telemark der Sørlandsgaloppen i år markerer sitt 50-årsjubileum med 5-dagersløp 4.-10.juli.

17. Mai Fana IL 2015

Til alle medlemmer i Fana IL: Vi ønsker å invitere til 17.mai-frokost på Fanahytten og 17.mai prosesjon fra Lagunen til Nesttun.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord