Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 07.07.2015 kl 21:52

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Treningsleir på Fanahytten 26. - 30. Juni 2015

Fana IL arrangerer treningsleir på tvers av gruppene i idrettslaget.

Samlingen er åpen for alle mellom 12 og 19 år. 

Fellestur til Rauland i juli 2015

Orienteringsgruppens store sommertur i 2015 går som kjent til Rauland i Telemark der Sørlandsgaloppen i år markerer sitt 50-årsjubileum med 5-dagersløp 4.-10.juli.

17. Mai Fana IL 2015

Til alle medlemmer i Fana IL: Vi ønsker å invitere til 17.mai-frokost på Fanahytten og 17.mai prosesjon fra Lagunen til Nesttun.

Vel gjennomført på Smøråsen!

Som vanlig når vi arrangerer kretsmesterskap, var det strålende vær i dag. Terrenget på Smøråsen var likevel like tungt som ventet, men postene lå der de skulle, og løypene var lange nok. 203 løpere + 35 småtroll, pluss noen til som bare var med, koste seg på den flotte arenaen, og det gjorde også arrangørstaben, som hadde full kontroll på både smått og stort, selv om vi en liten stund var redde for å gå tomme for kart i et par av løypene.

3 medaljevinnere i KM i dag

Årets individuelle kretsmesterskap i sprintdistanse ble arrangert i Vareggregi på Laksevåg i kveld, og vi fikk med oss 3 medaljer tilbake til vår side av Nordåsvatnet.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord