Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 20.12.2014 kl 01:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fanaseier i de fleste klasser i KM stafett!

Søndag arrangerte Fana KM stafett på Orrtua. En flott samlingsplass med nydelig utsikt og et enda bedre vær la rammene for et arrangement som skulle bli fantastisk også resultatmessig.

Bronse til damene, og flere med beste etappetider

Bronsemedaljer i D17-, til Dagrun D. Slettebø, Turid Rognsvåg og Sije R. Reistad, ble medaljebeholdningen etter gårsdagens vestlandsmesterskapsstafett på Stord. Dagrun vekslet i tet etter første etappe, og mor Turid sendte datter Silje ut på siste etappe med tetkontakt, men lillesøster Ingunn løp et kanonløp, med gull til Varegg som resultat. Opp til Sandnes på sølvmedaljeplass var det 26 sekunder.

3 vestlandsmestere på Stord i dag

Vår relativt lille tropp med 19 løpere plukket med seg 3 gull i Vestlandsmesterskapet på Stord i dag.

Finn Frem Dagen

Nærmere 50 deltagere på Finn Frem Dagen på Fanahytten (ca. 30 barn og 20 voksne).

Kursing for nye skribenter på hjemmesiden

Torsdag 28. August kl. 1830-2030 vil det bli holdt kurs for nye skribenter på hjemmesiden til Fana IL. Kurset vil holdes på NIP. Hvis du ønsker å delta på dette må du melde fra til Camilla(camilla@fanail.no) eller til leder av egen gruppe. Påmeldingen må være inne senest 27. August.
NB! Husk å ta med PC.

Vel møtt!Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord