Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 19.09.2014 kl 17:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

3 KM-gull i Odda i dag

Det ble 3 KM-gull til Fana IL i Løyningsdalen i Odda i dag. Turid Rognsvåg tok gullet i D50-, og Per og Ingvill Vold kunne reise heim med gull i respektive H70- og D70-.

O-fest på Søråshøgda

Vårsesongen lokalt ble avsluttet med klubbmesterskap på Søråshøgda i dag. Vi finner 60 navn på resultatlista, og det var også noen ledsagere som ikke registrerte seg.

KM-gull til Dagrun

Arrangøren av KM ultralang 31.mai jobber fortsatt med resultatene, men Dagrun D. Slettebø kan udiskutabelt gratuleres som kretsmester i D19-, og da til og med i utklassingsstil :-)

Treningsleir på Voss i Pinsen

Fana deltok med seks deltakere på treningsleir på Voss i Pinsen.

Jakob best fra Hordaland i VM-uttak

Jakob Eikner overrasket med å bli best fra Hordaland i lørdagens VM-uttaksløp ved Kongsberg.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord