Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Seiret Publisert onsdag 03 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Seiret

Kl.

Så er det avgjort. Fana vant prisen som årets tur-o-arrangør. Vi gratulerer John Olav og tur-orienteringskomiteen som har gjort en kjempejobb i løpet av året.

Fana var nominert som en av tre klubber i kategorien årets turorienteringsklubb. Avgjørelsen falt under Norges Orienteringsforbunds o-galla lørdag 6. november.

O-gruppen var til stede under gallaen ved leder Jan Erik Claussen og leder i tur-o-komiteen John Olav Alvsvåg. De andre nominerte klubbene er Oppsal og Wing. Det blir med andre ord et byoppgjør mellom Norges tre største byer, og vi håper selvsagt at Fana stikker av med prisen.

I år er det solgt 268 poser med tur-o, mot 120 i fjor, med andre ord mer enn en fordobling! Tur-o på Røttingen med bademuligheter har blant annet lokket mange ut på tur.


Sist oppdatert 04.09.2015 kl 09:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

18 fra Fana på O-festivalen

18 løpere fra Fana IL stilte til start i ett eller flere av løpene i årets O-festival, som ble arrangert av Nydalen SK i området rundt Sognsvann i Oslo.

Mange Fana-lag i Natthauken 14.-15.august

Night Hawk er en stafett som i år arrangeres av Asker SK og IL Tyrving for 3. gang den 14. og 15. august. Det legges vekt på at stafetten både skal være en sportslig og sosial opplevelse. Stafetten passer for alle kategorier o-løpere fra og med 12 år. Er du interessert i å være med? Les og meld i så fall din interesse til turgeneral Atle Almeland (kontaktinfo under).

månedens tur-O-post

Gular arrangerte "Bergens råeste" i Kanadaskogen i går, men det kan vanskelig ha vært veldig mye råere enn dagens forsøk på å følge stien fra Orretuavegen til månedens post.

59 til start i dagens klubbmesterskap

De som tror at dagens viktigste idrettsarrangement var på Bislett eller i Canada, tar selvsagt feil. 59 løpere, med jentene i svakt flertall, stilte nemlig til start i dagens klubbmesterskap sprint fra NIP.

Ledelse i pokalkamp, sprintcupklasse og HOK-rankingklasser etter vårsesongen :-)

I strid med flere av forhåndstipsene, topper vi poenglista i pokalkampen etter vårsesongen. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord