Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Strålende helg i Vik for skiskytterne Publisert søndag 05 februar 2012
/   Skrevet av Børt Helge Carlsen

Strålende helg i Vik for skiskytterne

Kl.

Skiskytterne deltok denne helgen på renn i Vik både lørdag og søndag med tilhørende overnatting på Vik camping, pizza på kvelden og mye hygge. Det ble arrangert sprint på lørdag mens årets kretsmesterskap i normaldistanse gikk av stabelen på søndagen. Det ble en strålende helg i Vik med 12 pallplasseringer, 6 førsteplasser herunder to kretsmestre.

Under lørdagens sprint vant Lisa Barmen Stein J12, Andrine Øverland Hatling vant J13 og Fredrik Øverland Hatling vant G15. Sofie Barmen Stein (J14), Trym Helge Carlsen (G14),Odin Linga (G17) og Eystein Kristvik Bye (G18) tok andreplassen i sine klasser.

 

Etter Kretsmesterskapet på normaldistansen stod Fana igjen med to kretsmestre - Trym Helge Carlsen (G14) og Fredrik Øverland Hatling (G15). Lisa Barmen Stein vant også sin klasse (J12). Sofie Barmen Stein tok andreplassen i J14 mens Andrine Øverland Hatling sikret bronsen i J14.

 

Resultater lørdag

 

Resultater søndag


Sist oppdatert 21.08.2014 kl 06:18

<- Tilbake


Hovedsponsor:




Samarbeidspartnere:





Flere Nyheter:

Flere av våre utøvere fikk idrettsstipend 2014

Idrettsstipend til utøverne våre på årsmøte i Fana IL.

Astrid, Espen, Trym og Andrine fra skiskyting og Daniel fra langrenn 

Børt Helge Carlsen fikk Jæger prisen for 2014

"Børt Helge bruker ufattelig mye tid på en idrett som ikke har alle naturgitte forhold i Bergen. Han følger opp treninger, fyller bilen og drar til Voss eller Hålandsdalen for å få rulleski og skytetrening. Han har vært "limet" i skiskyttermiljøet de siste årene i Fana IL. 

Virkelig god jæger for skiskyting i Fana IL"

 

SITAT JÆGER 

NM i Skiskyting på Voss denne uken

Vi minner om at det denne uken (tirsdag 25 - søndag 30 mars) arrangeres NM i skiskyting på Voss med alle de store stjernene og flere Fanaløpere på start. Se www.skiskytingvoss.no

Vestlandske skistemna & Ørnarstafetten - heimearbeid/smurning

Vi går mot ei aktiv skihelg med Vestlandske skistemna laurdag og Ørnarstafetten sundag. Vi er glad for at løparane våre stiller her, og på stafetten mobiliserer vi no med 27 Fana-lag!

Fana stiller med smørjeteam begge dagane. Dette betyr at vi vil hjelpa til med festesmurning for dei som ønskjer hjelp. For at dette skal gå fungera, ver vennleg og følg opp dette:

- Den enkelte løpar tar med festesmurning i samsvar med basislista, både voks og klister, jmfr. liste sendt pr epost ved fleire høve. Smørjeteamet sit ikkje med smurningslager for å dekka smurningsbehovet for alle løparane, og det er viktig at smørjeteamet får bruka utøvarane sine smurningar for ikkje å gå tom.

- Preparer skiene i samsvar med instruks som oppsummert under. NB! Kan verta oppdatert.

Sjekk heimesidene til Voss IL eller skikretsen: www.vossil.net/nordisk www.skiforbundet.no/hordaland/aktuelle-saker/

om eventuell flytting av Vestlandske skistemna frå Herresåsen til Årmotslia. Ørnarstafetten går uansett i Årmotslia.



Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.



Intranett

Brukernavn 
Passord