Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter

Skiforsikring

Informasjon vedrørende skiforsikring.

 

Frem til fylte 13 år er alle medlemmer av Fana IL - Langrennsgruppen dekket av en generell forsikring i Idrettsforbundet.  Fra den dagen utøveren fyller 13 år, er han/hun ikke lenger dekket av denne forsikringen, og derfor pliktig å betale egen skiforsikring.  Denne forsikringen  MÅ betales for å kunne delta på renn.

I tillegg til å være forsikret for uhell/skader på renn, dekker lisensen også skader på trening.  For de som ikke deltar på renn er det mulig å betale en egen avgift som kun dekker trening.  Det er også mulig å betale engangslisens pr. renn, men man er da ikke dekket på trening.

Skiforbundet og Skiskytterforbundet er to forskjellige forbund. Det må derfor løses to lisenser for de som går både skiskyting og langrenn. Alternativt full lisens i et forbund og engangslisenser til det forbundet man deltar minst.

 

Betaling av engangsforsikring/årsforsikring er utøverens eget ansvar.

Langrennsgruppen har prøvd å følge dette opp ved å registrere alle utøvere fra fylte 13 år, men ser nå at det kan være noen som ikke er registrert/ikke har betalt skiforsikring.  Det ser også ut til at noen som tidligere har mottatt krav om innbetaling er falt ut av listene til Norges Skiforbund.

 

Ta derfor kontakt med Brith Line Øverland, brith-li@online.no dersom du har fylt 13 år og enten ikke har mottatt krav om innbetaling eller er usikker på om du har betalt skiforsikring for inneværende sesong.

For skiskyting ta kontakt med Børt Helge Carlsen eller Brith Line Øverland.

Du kan lese mer på http://www.skiforbundet.no/Skirenn/skilisens/Sider/Skilisensny.aspx

og på http://www.skiskyting.no/arrangement/lisens/Sider/default.aspx

Alle som har fylt 13 år og skal deta i renn må løse lisens.

 


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Skitrening torsdag 11. februar

Oppdatering torsdag 16:25:

Gruppe 15 + har skitrening på Gullbotn, klassisk stil.

Smørjetips: Toko grøn grunvoks + 3 lag SWIX V40 eller Rode super extra. Ta med rode multigrade  og fiolett voks.

Køyring: Oppsamling i bilar frå nye Jysk på Midttun (gamle Gocarten), med avreise derifrå 18:00.

NB! Gruppe 11-14 år har organisert trening frå Fana Stadion, rulleski (skøyting). Ta med joggesko i tilfelle glatt vegbane.

Flott NC-helg for Astrid Wathne Matthiessen

Flott innsats og tre medaljer til Astrid under helgens Norgescup i skiskyting i Mo i Rana.

Fana-representasjon i Ungdomsstafetten i Holmenkollen søndag 7. febr.

Oslo skikrets arrangerer kvart år mix-stafett for 15-16 åringar i samband med Holmenkoll-veka. Skikretsane stiller kvar 2 lag her, med totalt 2 jenter og 2 gutar frå kvar årsklasse, så det er tøff konkurranse om å koma på laget.  I nyare tid har Fana hatt god representasjon her, med Kasper R. Komnæs, Sarah Instanes, Turid Austrheim, Julie R. Tørnqvist, August Sandnes og Olav S. Mønstre. I år er Fana representert med Eivor Linga som går 3. etp. for Hordaland II (start nr. 25).

Stafetten vert sendt i NRK 1 kl. 16:15.

Vellykka Fanarenn på Herresåsen

Fana Langrenn&skiskyting avvikla laurdag 30. januar  sitt årlege kretsrenn under fine forhold på Herresåsen. Denne arenaen ligg godt beskytta mot sørvestleg vind, og rennet vart såleis ikkje ramma av stormen Tor. Det snøa tett, men med jamne forhold under heile rennet. I tillegg var snøen såpass tørr at det ikkje var spesielle utfordringar for skismørjinga. Rennleiar Andres Nydal Haugen med funksjonærstab kan sjå tilbake på ei prikkfri tilskiping.

Startar Brynjulv Rekve sendte av garde 179 fullførande løparar, og av desse var 63 frå Fana. Fleire bilder under.

Daniel Instanes vann klasse jr. 19/20, og var berre eitt sekund bak dagens beste tid totalt. Klassesigrar vart det også til Helene Martinsen i J13 og til Lise Vesterbukt i damer senior.

Pallplassar elles fekk Kristian Steen, nr 2 i G11, Didrik M. Slethaug, nr. 3 i G14, Mari F. Johannesen, nr. 3 i J14, Nora H. M. Slethaug, nr. 3 i J13, Olav S. Mønstre, nr 3 i G16, Julie R. Tørnqvist nr.3 i K17, Sarah M. Instanes, nr. 2 i K18, Kasper R. Komnæs nr. 3i M18 og Bjarte Jordal, nr. 3 i menn senior.

Fullstendig RESULTATLISTE:  http://www.langrenn.com/resultater-fanarennet-2016.5837917-114053.html

 

KM-helg med både innsats og toppresultat

Fana markerte framifrå både med stor deltaking, innsats og flotte resultat under KM-klassisk og KM-stafett på Herresåsen sist helg.

Spesielt lyt nemnast det sterke juniorlaget til Fana med Daniel Instanes, Kasper Rønning Komnæs og August Sandnes som knuste dei andre laga inkludert seniorlaga! Sigersmarginen var over 4 minutt ! Det er ukjent om Fana nokonsinne har hatt det beste herrelaget i KM i Hordaland, og vi ser her konturane til eit storlag også i nasjonal samanheng!

Frå ein av dei mange flotte stafett-duellane der vi ser 2 av gutelaga til Fana, med Edvard (i tet) og Magne (nr, 52) på 1. etappe.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord