Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter

Skiforsikring

Informasjon vedrørende skiforsikring.

 

Frem til fylte 13 år er alle medlemmer av Fana IL - Langrennsgruppen dekket av en generell forsikring i Idrettsforbundet.  Fra den dagen utøveren fyller 13 år, er han/hun ikke lenger dekket av denne forsikringen, og derfor pliktig å betale egen skiforsikring.  Denne forsikringen  MÅ betales for å kunne delta på renn.

I tillegg til å være forsikret for uhell/skader på renn, dekker lisensen også skader på trening.  For de som ikke deltar på renn er det mulig å betale en egen avgift som kun dekker trening.  Det er også mulig å betale engangslisens pr. renn, men man er da ikke dekket på trening.

Skiforbundet og Skiskytterforbundet er to forskjellige forbund. Det må derfor løses to lisenser for de som går både skiskyting og langrenn. Alternativt full lisens i et forbund og engangslisenser til det forbundet man deltar minst.

 

Betaling av engangsforsikring/årsforsikring er utøverens eget ansvar.

Langrennsgruppen har prøvd å følge dette opp ved å registrere alle utøvere fra fylte 13 år, men ser nå at det kan være noen som ikke er registrert/ikke har betalt skiforsikring.  Det ser også ut til at noen som tidligere har mottatt krav om innbetaling er falt ut av listene til Norges Skiforbund.

 

Ta derfor kontakt med Brith Line Øverland, brith-li@online.no dersom du har fylt 13 år og enten ikke har mottatt krav om innbetaling eller er usikker på om du har betalt skiforsikring for inneværende sesong.

For skiskyting ta kontakt med Børt Helge Carlsen eller Brith Line Øverland.

Du kan lese mer på http://www.skiforbundet.no/Skirenn/skilisens/Sider/Skilisensny.aspx

og på http://www.skiskyting.no/arrangement/lisens/Sider/default.aspx

Alle som har fylt 13 år og skal deta i renn må løse lisens.

 


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Vestlandske skistemna & Ørnarstafetten - heimearbeid/smurning

Vi går mot ei aktiv skihelg med Vestlandske skistemna laurdag og Ørnarstafetten sundag. Vi er glad for at løparane våre stiller her, og på stafetten mobiliserer vi no med 27 Fana-lag!

Fana stiller med smørjeteam begge dagane. Dette betyr at vi vil hjelpa til med festesmurning for dei som ønskjer hjelp. For at dette skal gå fungera, ver vennleg og følg opp dette:

- Den enkelte løpar tar med festesmurning i samsvar med basislista, både voks og klister, jmfr. liste sendt pr epost ved fleire høve. Smørjeteamet sit ikkje med smurningslager for å dekka smurningsbehovet for alle løparane, og det er viktig at smørjeteamet får bruka utøvarane sine smurningar for ikkje å gå tom.

- Preparer skiene i samsvar med instruks som oppsummert under. NB! Kan verta oppdatert.

Sjekk heimesidene til Voss IL eller skikretsen: www.vossil.net/nordisk www.skiforbundet.no/hordaland/aktuelle-saker/

om eventuell flytting av Vestlandske skistemna frå Herresåsen til Årmotslia. Ørnarstafetten går uansett i Årmotslia.

Fana atleten 15-19 år samling

Tirsdag 18. er det klart for oppstart og første samling i talentprosjektet Fana-Atleten for aldersgruppen 15-19 år på NIP. Registrering starter kl 16.00 Se vedlagte program og deltakerliste.

PROGRAM      DELTAKERLISTE

Birken-smørjetips/heimearbeid

Oppdatering torsdag 9:00:

Eit kortvarig snøver er meldt fredags kveld, med oppklarning om natta og fallande temperatur. Bris over fjellet. Slår dette til, vil det koma fokksnø i sporet i fjellovergangane. Dersom det er reint klisterferie ved start, betyr dette at klisteret må dekkast f.eks. med Rode Multigrade voks for å koma over utan ising. Sannsynlegvis blanke spor store deler av løypa dersom nysnø. Fornuftig å ha ta med eit ekstra par ski pålagt KB20 grunnspray for nødbruk i tilfelle betydeleg snøfall (og voksføre heile vegen).

For "klisterparet" gjort klar til bruk heime: Legg på KR20 (tynt) og Rode violett spesial klister. Vidare pålegging på Lillehammer/Rena.

Forslag til heimearbeid - sjå under.

Oppdatert renninfo

Merk status pr. 10. mars:

  • NB! Parkstafetten 16. mars er avlyst
  • Vestlandske skistemna 22. mars, fristil t.o.m. 12 år, duathlon for 13+,  vil også ha funksjon som klubbmesterskap for desse stilartane.
  • Ørnarstafetten er sett opp sundag 23. mars. Vi kjem tilbake med info om påmelding.  
  • Klubbmesterskapet i klassisk stil går tirsdag 8. april. Kjem tilbake med stad (Kvamskogen/Jonshøgdi er pr. dags dato aktuell).
  • KM Teamsprint 16. april (Ulvik, fristil)
  • Sesongavslutning (premieutdeling etc.) tirsdag 29. april


Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord