Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter

Skiforsikring

Informasjon vedrørende skiforsikring.

 

Frem til fylte 13 år er alle medlemmer av Fana IL - Langrennsgruppen dekket av en generell forsikring i Idrettsforbundet.  Fra den dagen utøveren fyller 13 år, er han/hun ikke lenger dekket av denne forsikringen, og derfor pliktig å betale egen skiforsikring.  Denne forsikringen  MÅ betales for å kunne delta på renn.

I tillegg til å være forsikret for uhell/skader på renn, dekker lisensen også skader på trening.  For de som ikke deltar på renn er det mulig å betale en egen avgift som kun dekker trening.  Det er også mulig å betale engangslisens pr. renn, men man er da ikke dekket på trening.

Skiforbundet og Skiskytterforbundet er to forskjellige forbund. Det må derfor løses to lisenser for de som går både skiskyting og langrenn. Alternativt full lisens i et forbund og engangslisenser til det forbundet man deltar minst.

 

Betaling av engangsforsikring/årsforsikring er utøverens eget ansvar.

Langrennsgruppen har prøvd å følge dette opp ved å registrere alle utøvere fra fylte 13 år, men ser nå at det kan være noen som ikke er registrert/ikke har betalt skiforsikring.  Det ser også ut til at noen som tidligere har mottatt krav om innbetaling er falt ut av listene til Norges Skiforbund.

 

Ta derfor kontakt med Brith Line Øverland, brith-li@online.no dersom du har fylt 13 år og enten ikke har mottatt krav om innbetaling eller er usikker på om du har betalt skiforsikring for inneværende sesong.

For skiskyting ta kontakt med Børt Helge Carlsen eller Brith Line Øverland.

Du kan lese mer på http://www.skiforbundet.no/Skirenn/skilisens/Sider/Skilisensny.aspx

og på http://www.skiskyting.no/arrangement/lisens/Sider/default.aspx

Alle som har fylt 13 år og skal deta i renn må løse lisens.

 


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Klubbmesterskap 2015

Vi arrangerer klubbmesterskap i klassisk 10 mars kl 18:30 på Frotveit og

klubbmesterskap friteknikk 24 mars kl. 18.30 på Frotveit

henting av startnr før kl. 18:00

 

Resultatliste finner du HER:

Startlister finner du HER 

Invitasjon til klassisk 10 mars ligger HER

Fana-løparar hevda seg i Norges-toppen

 

Fana-løparane gjorde det svært sterkt då dei kniva mot landseliten på Austlandet i helga. August Sandnes (G16) gjekk heilt til topps i Lommedalsrennet i Bærum framfor dei beste løparane i Oslo og Akershus. Dette lovar bra framfor Hovedlandsrennet i Vestfold.

Kasper Rønning Komnæs, førsteårs junior, har markert seg i fleire Norgescup-renn i vinter. Denne helga fekk Kasper ein flott 13. plass av 180 løparar i klassisk distanserenn i NC-rennet på Nes i Akershus, og markerte seg også i sprinten med 9. beste tid i prologen.

Daniel Instanes har vist fin formstigning i sesongen, spesielt i klassisk, og fekk ein flott 51. plass i klasse eldre jr 18-19 år .

Svært lovande av kretsmeistrane våre framfor Hovedlandsrennet  om 2 veker og jr.-NM om 3 veker.

 Bilde, frå venstre:

August Sandnes, Olav S. Mønstre og Kasper R. Komnæs etter KM-stafettsiger i 2014

 

 

 

 

 

 

Fana IL v/ Birkebeinergruppen tilbyr teknikk kurs for grupper inntil 10 personer.

Kanon forhold på både Totland og Frotveit!!

Fana IL v/ Birkebeinergruppen tilbyr teknikk kurs for grupper inntil 10 personer.

Spre dette ut til alle kjente.

Dette er et supert tilbud for de som vil finpusse teknikken til Skarverennet etc.

 se vedlegg for info HER:

 

Hilsen

Geir Otto Skjervheim

Økonomiutvalget

Mob: 99 29 62 11

 

 

Miniseminar om utdanning, valg og karriere

SmartKarriere sammen med Fana IL inviterer medlemmer og foreldre til et miniseminar. SmartKarriere er et rådgivningsselskap under JobZone-paraplyen som har spesialkompetanse på rådgivning vedrørende studier, jobb og karrierevalg. 

Tid: Tirsdag 10. feruar kl. 1800

Sted: Nosefo treningsstudio, Bontelabo 

Sterke resultat i KM i Røldal og Seljestad

 Fana Langrenn mønstra ein konkurranseglad og energisk delegasjon til kretsmesterskapet i langrenn i helga. Desse eigenskapane kom godt med i dei intense snøbygene og 0-føret under klasssikrennet i Røldal laurdagen. Både smurde ski, rubbski og blanke ski var nytta av løparane, og mange gjorde det svært skarpt.

Spesielt lyt nemnast Sebastian Knappen, menn senior, (t.h. på bildet) som vann heile klassiskrennet og staka 15 km til suveren bestetid. Det er truleg lenge sidan Fana har hatt kretsmeisteren i menn senior, og vi vil sjekka i kor stor grad vi kan kalla denne sigeren historisk.  Vi skal her ikkje gløyma Daniel Instanes (t.v. på bildet) som var dagens nest beste løpar totalt, og vart kretsmeister i eldre jr. i klassiskrennet.

Søndagen gjekk fristilrennet i fint vinterver og utfordrande løyper på Seljestad, og sette både teknikk og oksygenopptak på ein hard prøve. Her gjentok August Sandnes, G16,  Kasper R. Komnæs, jr. 17 og Daniel Instanes (eldre jr.) bedriften frå dagen før og kan titulerast som doble kretsmeistrar for året.

Dobbeltsiger med Fana fekk vi begge dagane i J13 med Helene Martinsen og Nora H. Slethaug, der Helene vann klassiskrennet og Nora fristilsrennet.

Pallplasseringar utover dette fekk Fanny Sandnes med 2. og 3. plass i J13, Jonas Lefdal med 3. plass i fristil G13, Olav S. Mønstre med to 2. plassar i G15, Anna H. Slåke med 2. og Eli F. Johannessen med 3. plass i J15.

 Sebastian Knappen viste at han ikkje berre meistrar staking ved å ta 2. plassen i menn senior i den tøffe fristilsløypa. Flott løp også av Solveig Hopsnes med 2. plass i kvinner senior fristil.

Komande laurdag er det Fanarennet på Totland, og vi ber alle om å mobilisera at vi kan arrangera dette på heimebane. Vi kjem tilbake oppgåver.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord