Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter

Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

To skiskyttere fra Fana kvalifisert for skytefinalen under NM rulleskiskyting

Espen Segrov Nes (M19) og Trym Helge Carlsen (M17) er kvalifisert til skytefinalen under NM i rulleskiskyting i Steinkjer førstkommende helg. Astrid Wathne Matthiessen er reserve (K20/21). Det er de ti beste skytterne på landsbasis i hver aldersklasse ut fra NSSF skytetest i år som er kvalifisert for skytefinalen.

 

Handlekveld med MX Sport Tirsdag 23 september

Vedlagt ligger invitasjon til handlekveld i Bjarghuset på Stavollen 23 september klokken 18 -21. Tilbudene gjelder også i etterkant av handlekvelden dersom noen er forhindret fra å komme. Bestillinger må gjøres enten i butikken i laguneparken i løpet av lørdag 27 september eller på mail til sondre@mxsport.as i løpet av søndag 28 september.

Rulleskitilbud fra MX Sport

Vedlagt ligger rulleskitilbud fra MX Sport. På handlekvelden, 23 september, vil det bli gitt ytterligere 5% rabatt på disse prisene. Det vil også komme tilbud på hodelykt og refleksvest.

Smørjekurs Klubbhuset NIP mandag 8. sept. 19:00-21:00

Eit av prinsippa i Fana Langrenn har vore å gjera terskelen til sporten låg slik at dei som ikkje er fødd og oppvaksne med harpiks i handflatene og skarp acrylsikling i sekken  også kan få ei god skioppleving i langrennssporet. Vi arrangerer derfor eit uformelt smørjekurs i klubbhuset på Nesttun idrettsplass måndag 8. september mellom 19:00 – 21:00.

 Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord