Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Innbydelse til skirenn fristil i Hålandsdalen 10 mars Publisert fredag 24 februar 2012
/   Skrevet av Børt Helge Carlsen

Innbydelse til skirenn fristil i Hålandsdalen 10 mars

Kl.

innbydelse

Det er flotte løyper og omgivelser og flinke arrangører på Bygdastølen. Dette er et renn som anbefales. Reisetid ca 1t 20 min fra Midtun. Kjør (evt ferge fra Hatvik) til Eikelandsosen og videre til Holdhus skole. Ta der av til venstre og fortsett til Bygdastølen. Kart.


Sist oppdatert 25.05.2015 kl 09:08

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Klubbmesterskap 2015

Vi arrangerer klubbmesterskap i klassisk 10 mars kl 18:30 på Frotveit og

klubbmesterskap friteknikk 24 mars kl. 18.30 på Frotveit

henting av startnr før kl. 18:00

 

Resultatliste finner du HER:

Startlister finner du HER 

Invitasjon til klassisk 10 mars ligger HER

Fana-løparar hevda seg i Norges-toppen

 

Fana-løparane gjorde det svært sterkt då dei kniva mot landseliten på Austlandet i helga. August Sandnes (G16) gjekk heilt til topps i Lommedalsrennet i Bærum framfor dei beste løparane i Oslo og Akershus. Dette lovar bra framfor Hovedlandsrennet i Vestfold.

Kasper Rønning Komnæs, førsteårs junior, har markert seg i fleire Norgescup-renn i vinter. Denne helga fekk Kasper ein flott 13. plass av 180 løparar i klassisk distanserenn i NC-rennet på Nes i Akershus, og markerte seg også i sprinten med 9. beste tid i prologen.

Daniel Instanes har vist fin formstigning i sesongen, spesielt i klassisk, og fekk ein flott 51. plass i klasse eldre jr 18-19 år .

Svært lovande av kretsmeistrane våre framfor Hovedlandsrennet  om 2 veker og jr.-NM om 3 veker.

 Bilde, frå venstre:

August Sandnes, Olav S. Mønstre og Kasper R. Komnæs etter KM-stafettsiger i 2014

 

 

 

 

 

 

Fana IL v/ Birkebeinergruppen tilbyr teknikk kurs for grupper inntil 10 personer.

Kanon forhold på både Totland og Frotveit!!

Fana IL v/ Birkebeinergruppen tilbyr teknikk kurs for grupper inntil 10 personer.

Spre dette ut til alle kjente.

Dette er et supert tilbud for de som vil finpusse teknikken til Skarverennet etc.

 se vedlegg for info HER:

 

Hilsen

Geir Otto Skjervheim

Økonomiutvalget

Mob: 99 29 62 11

 

 

Miniseminar om utdanning, valg og karriere

SmartKarriere sammen med Fana IL inviterer medlemmer og foreldre til et miniseminar. SmartKarriere er et rådgivningsselskap under JobZone-paraplyen som har spesialkompetanse på rådgivning vedrørende studier, jobb og karrierevalg. 

Tid: Tirsdag 10. feruar kl. 1800

Sted: Nosefo treningsstudio, Bontelabo 

Sterke resultat i KM i Røldal og Seljestad

 Fana Langrenn mønstra ein konkurranseglad og energisk delegasjon til kretsmesterskapet i langrenn i helga. Desse eigenskapane kom godt med i dei intense snøbygene og 0-føret under klasssikrennet i Røldal laurdagen. Både smurde ski, rubbski og blanke ski var nytta av løparane, og mange gjorde det svært skarpt.

Spesielt lyt nemnast Sebastian Knappen, menn senior, (t.h. på bildet) som vann heile klassiskrennet og staka 15 km til suveren bestetid. Det er truleg lenge sidan Fana har hatt kretsmeisteren i menn senior, og vi vil sjekka i kor stor grad vi kan kalla denne sigeren historisk.  Vi skal her ikkje gløyma Daniel Instanes (t.v. på bildet) som var dagens nest beste løpar totalt, og vart kretsmeister i eldre jr. i klassiskrennet.

Søndagen gjekk fristilrennet i fint vinterver og utfordrande løyper på Seljestad, og sette både teknikk og oksygenopptak på ein hard prøve. Her gjentok August Sandnes, G16,  Kasper R. Komnæs, jr. 17 og Daniel Instanes (eldre jr.) bedriften frå dagen før og kan titulerast som doble kretsmeistrar for året.

Dobbeltsiger med Fana fekk vi begge dagane i J13 med Helene Martinsen og Nora H. Slethaug, der Helene vann klassiskrennet og Nora fristilsrennet.

Pallplasseringar utover dette fekk Fanny Sandnes med 2. og 3. plass i J13, Jonas Lefdal med 3. plass i fristil G13, Olav S. Mønstre med to 2. plassar i G15, Anna H. Slåke med 2. og Eli F. Johannessen med 3. plass i J15.

 Sebastian Knappen viste at han ikkje berre meistrar staking ved å ta 2. plassen i menn senior i den tøffe fristilsløypa. Flott løp også av Solveig Hopsnes med 2. plass i kvinner senior fristil.

Komande laurdag er det Fanarennet på Totland, og vi ber alle om å mobilisera at vi kan arrangera dette på heimebane. Vi kjem tilbake oppgåver.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord