Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Innbydelse til skirenn fristil i Hålandsdalen 10 mars Publisert fredag 24 februar 2012
/   Skrevet av Børt Helge Carlsen

Innbydelse til skirenn fristil i Hålandsdalen 10 mars

Kl.

innbydelse

Det er flotte løyper og omgivelser og flinke arrangører på Bygdastølen. Dette er et renn som anbefales. Reisetid ca 1t 20 min fra Midtun. Kjør (evt ferge fra Hatvik) til Eikelandsosen og videre til Holdhus skole. Ta der av til venstre og fortsett til Bygdastølen. Kart.


Sist oppdatert 23.10.2014 kl 11:20

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

To skiskyttere fra Fana kvalifisert for skytefinalen under NM rulleskiskyting

Espen Segrov Nes (M19) og Trym Helge Carlsen (M17) er kvalifisert til skytefinalen under NM i rulleskiskyting i Steinkjer førstkommende helg. Astrid Wathne Matthiessen er reserve (K20/21). Det er de ti beste skytterne på landsbasis i hver aldersklasse ut fra NSSF skytetest i år som er kvalifisert for skytefinalen.

 

Handlekveld med MX Sport Tirsdag 23 september

Vedlagt ligger invitasjon til handlekveld i Bjarghuset på Stavollen 23 september klokken 18 -21. Tilbudene gjelder også i etterkant av handlekvelden dersom noen er forhindret fra å komme. Bestillinger må gjøres enten i butikken i laguneparken i løpet av lørdag 27 september eller på mail til sondre@mxsport.as i løpet av søndag 28 september.

Rulleskitilbud fra MX Sport

Vedlagt ligger rulleskitilbud fra MX Sport. På handlekvelden, 23 september, vil det bli gitt ytterligere 5% rabatt på disse prisene. Det vil også komme tilbud på hodelykt og refleksvest.

Smørjekurs Klubbhuset NIP mandag 8. sept. 19:00-21:00

Eit av prinsippa i Fana Langrenn har vore å gjera terskelen til sporten låg slik at dei som ikkje er fødd og oppvaksne med harpiks i handflatene og skarp acrylsikling i sekken  også kan få ei god skioppleving i langrennssporet. Vi arrangerer derfor eit uformelt smørjekurs i klubbhuset på Nesttun idrettsplass måndag 8. september mellom 19:00 – 21:00.

 Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord