Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Hovedlandsrennet i skiskyting Publisert tirsdag 14 februar 2012
/   Skrevet av Børt Helge Carlsen

Hovedlandsrennet i skiskyting

Kl.

HL 2012 arrangeres denne helgen. Fra Fana deltar Bjørnar, Fredrik og Espen.

Her er arrangøren sin nettside med Live resultater

 

http://hl2012.no/

 


Sist oppdatert 28.04.2015 kl 16:19

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Sterke resultat i KM i Røldal og Seljestad

 Fana Langrenn mønstra ein konkurranseglad og energisk delegasjon til kretsmesterskapet i langrenn i helga. Desse eigenskapane kom godt med i dei intense snøbygene og 0-føret under klasssikrennet i Røldal laurdagen. Både smurde ski, rubbski og blanke ski var nytta av løparane, og mange gjorde det svært skarpt.

Spesielt lyt nemnast Sebastian Knappen, menn senior, (t.h. på bildet) som vann heile klassiskrennet og staka 15 km til suveren bestetid. Det er truleg lenge sidan Fana har hatt kretsmeisteren i menn senior, og vi vil sjekka i kor stor grad vi kan kalla denne sigeren historisk.  Vi skal her ikkje gløyma Daniel Instanes (t.v. på bildet) som var dagens nest beste løpar totalt, og vart kretsmeister i eldre jr. i klassiskrennet.

Søndagen gjekk fristilrennet i fint vinterver og utfordrande løyper på Seljestad, og sette både teknikk og oksygenopptak på ein hard prøve. Her gjentok August Sandnes, G16,  Kasper R. Komnæs, jr. 17 og Daniel Instanes (eldre jr.) bedriften frå dagen før og kan titulerast som doble kretsmeistrar for året.

Dobbeltsiger med Fana fekk vi begge dagane i J13 med Helene Martinsen og Nora H. Slethaug, der Helene vann klassiskrennet og Nora fristilsrennet.

Pallplasseringar utover dette fekk Fanny Sandnes med 2. og 3. plass i J13, Jonas Lefdal med 3. plass i fristil G13, Olav S. Mønstre med to 2. plassar i G15, Anna H. Slåke med 2. og Eli F. Johannessen med 3. plass i J15.

 Sebastian Knappen viste at han ikkje berre meistrar staking ved å ta 2. plassen i menn senior i den tøffe fristilsløypa. Flott løp også av Solveig Hopsnes med 2. plass i kvinner senior fristil.

Komande laurdag er det Fanarennet på Totland, og vi ber alle om å mobilisera at vi kan arrangera dette på heimebane. Vi kjem tilbake oppgåver.

Flott Fana-innsats på Parkstafetten i Herresåsen

Fana markerte seg med idrettsglede og pågangsmot under årets Parkstafett. Stafetten gjekk i vindstille, lett snøver og 0 grader. Av dei 79 laga som stilte, mønstra Fana med heile 26 lag !

Her går starten for dei totalt 25 laga i fellesstarten for klassane jenter 13-16 år og gutar 13-16 år. Her finn vi 8 ivrige Fana-lag. Fleire bilder under.

Fana-laga markerte seg også i toppen, med beste lag i klassane  jenter 8-10 år. gutar 8-10 år og damer senior. Andreplassar fekk Fana-laga i klassane jenter 11-12 år. gutar 11-12 år, gutar 13-16 år og menn senior, mens Fana tok 3. plassen i jenter 13-16 for reine klubblag.

Neste stafett er Ørnarstafetten (også kretsmesterskap for Hordaland) 14. mars  - hald av dagen!

 

Resultat inkl. etappetider ligg på:

http://www.langrenn.com/resultater-parkstafetten-2015.5672899-114053.html

Vellykket Geilosamling 2014

Geilosamlingen 2014 var en stor suksess med flotte skiforhold, vær og temperatur i helgen 4-7. desember. Totalt 232 Fana-løpere deltok, og som i fjor hadde vi base på Bardøla.                                                                                                                                                                                                                                        Skiskytterne og de eldste langrennsløperne startet samlingen torsdag kveld og fikk en fin skøyteøkt i lysløypen om kvelden. Under samlingen var det bra med snø slik at vi kunne benytte et stort og variert løypenett;  lysløypen, Ustedalsfjorden, Budalen og vegen til Prestholt.

 

 

Norgescup i skiskyting i Folldal

6 og 7 desember ble det arrangert norgescup for junior og senior i Folldal.  

Fra Fana deltok 5 utøvere: 

 Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord