Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 25.11.2015 kl 13:12

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana J-99 på treningsleir

Et vellykket opphold på Løkken Idrettssenter der 19 av våre 22 jenter fikk en fin start på sin oppladning tilesongen 2015-16.

Bergen cup 2015 var en flott turnering

Fana 1 var ikke helt fornøyd med å tape finalen mot Tyske SVHU Frogs.

Bra av Fana 2 å komme på 3. plass i 16 års gruppen.

Sølv til Fana J2000 i Bergen Cup

 

Skole ble avløst av Bergen Cup for 13 jenter fra Fana J15. Det var knyttet stor spenning til turneringen som ble arrangert for første gang, og vi gratulerer arrangørene med flott gjennomføring. Håndballjenter og gutter viste stor spillerglede på kunstgresset på Varden i fire dager til ende, og om kvelden fikk de med seg både konsert og diskotek.

Bergen Cup ruller videre

Flott vær og god stemning på dag 3 av Bergen Cup 2015. Vi har mottatt gode tilbakemeldinger på turneringen og opplegget ute på Varden. Kjekt for arrangørklubbene med slik respons. Spillere og publikum koste seg på banene og i området ute på Varden. I morgen er det finalespill hvor Fana sine to lag jenter 15 og jenter 16 skal spille finale inne i Framohallen. 

Bergen Cup 2015

Bergen Cup arrangeres for første gang - torsdag formiddag braker det løs på Varden og i Framohallen. Ta turen til Varden hvor det blir kamper hver dag på kunstgressbanene, åpningsshow torsdag kveld med flere spennende artister, stort telt med servering og annen underholdning m.m. Fana har også hovedansvar for vakthold på Amalie Skram Videregående skole hvor ca 300 tilreisende spillere, ledere og dommere bor under turneringen. Lykke til alle sammen og velkommen til Bergen Cup! Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord