Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 21.04.2015 kl 13:34

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

FANA - MOLDE

Søndag 1. mars kl 16.30 er det klart for avkast mellom Fanajentene og nesten opprykksklare Molde i kvinnenes 1. divisjon. Fana har planer om å utsette opprykksfeiringen til Molde, velkommen til Slåtthaughallen!

Håndballskolen

50 ivrige jenter og gutter møtte denne uken på Gjensidigestiftelsens håndballskole i Slåtthaughallen. Yrende liv i hallen fra kl 09.00 til 15.00 med lek, moro og håndball. Vi ønsker alle sammen lykke til og håper å se mange igjen på håndballbanen i årene som kommer. 

Bring hjemme runde

Helgens hjemme runde i Bring ble noe skuffende for oss med null poeng.

Vi hadde sjansen i første kamp mot Skedsmo, men tapte med minst mulig margin.

FANA VANT I KRISTIANSAND

Fanajentene var onsdag kveld i Kristiansand hvor de møtte Randesund. Jentene var giret på revansje fra søndagens tap mot Fjellhammer. Jentene tok raskt kommandoen i kampen og gikk til pause med ledelse 16-9. Ledelsen holdt seg gjennom hele 2. omgang og kampen endte med en kontrollert seier 25-20. Fana forsvarer med dette den fine 5. plassen på tabellen etter 17 serierunder. Det gjenstår nå 5 kamper i årets sesong. Neste kamp er hjemme mot nesten opprykksklare Molde. Kampen spilles søndag 1. mars kl 16.30 i Slåtthaughallen.

 

Fire jenter fra Fana IL på årets Bylag

Årets bylag reiser til Trondheim 28. februar med fire spillere fra Fanas Bring gruppe.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord