Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 01.05.2016 kl 23:13

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana vant mot Volda

Thea, Erlend og Ingrid-Liv jubler etter at Volda ble slått 23-20 i Slåtthaughallen i ettermiddag. En viktig seier for Fana som gir god avstand ned til nedrykkslagene og ro til å jobbe godt fremover mot nye tøffe kamper i 1. divisjon. Fana ledet 14-13 til pause. I 2. omgang gikk Volda opp i ledelse 19-15 før jentene bestemte seg for å tette igjen bak og samtidig putte ballen i noten i andre enden. Det endte med to nye poeng og godt fornøyde spillere og tilskuere i hallen. Neste kamp hjemme er 7. februar mot Flint Tønsberg, vi sees!

FANA - VOLDA LØRDAG 23. JAN KL 14.00

Lørdag 23. jan kl 14.00 er det klart for årets første hjemmekamp i 1. divisjon. Etter seier borte mot Fjellhammer og tap borte mot Njård, er det en motivert gjeng som ønsker å plukke to nye poeng. Vi møter et hardtkjempende Voldalag som helt sikkert vil gjøre sitt ytterste for å hindre Fana-seier. Med poeng i denne kampen vil Fana ta et stort skritt mot en sikker plassering i årets serie. Velkommen til Slåtthaughallen på lørdag! 

Flott borteseier mot Fjellhammer

Fana vant i kveld 31-28 mot Fjelhammer. Til pause var stillingen 15-15. Det rapporteres om en kamp hvor lagene byttet på ledelsen frem til begynnelsen av 2. omgang hvor Fana fikk et initiativ som de ikke gav fra seg. Fana fikk med denne seieren en fin revansj for det sure ettmålstapet mot Viking før jul. Vi er nå på 6. plass i 1. divisjon og har alle muligheter for å sikre nye poeng i de kommende kamper mot Njård i Oslo neste helg og hjemme i Slåtthaughallen 23. januar mot Volda. Gratulerer til jentene og trenerne!

SAKSLISTE ÅRSMØTE

Årsmøte 2016 avholdes i Slåtthaughallen torsdag 18. februar 2016 kl 19.00. Se saksliste nedenfor. Velkommen!

Julecup Jenter 08

Året ble avsluttet med stil i årets siste kamperNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord