Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 24.11.2014 kl 23:13

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana er igjen klar for Bring

En overbevisende 2. kvalikrunde feide all tvil om vi fortjener plass i Bring

Klar for Lerøyserien 14/15

Lerøylaget var i helgen på Lillehammer hvor 2. kvalifiseringsrunde til Lerøyserien 14/15 ble arrangert. Nåløyet var å bli nr 1 eller 2 av 4 lag. Det viste seg å bli en grei oppgave for Fanajentene som overbeviste med godt humør, god innsats og flotte resultater. LFH, Bækkelaget og Ålgård ble slått i tur og orden med hhv 40-28, 34-20 og 34-21. Gratulerer til jentene, trener og gode publikummere! 

Sterk borteseier mot Rælingen

Gledelig og sterk borteseier for fanajentene i kveld da Rælingen ble slått 30-26 i Marikollhallen. Det rapporteres om trygt og godt spill fra begynnelse til slutt. På det meste var Fana oppe i en 11-måls ledelse. Vi har fått en solid start på sesongen, nå er det en liten pause i kampene før vi møter Fjellhammer borte 19. oktober. En uke senere får vi besøk av Randesund fra Kristiansand. Gratulerer jenter, to nye fortjente poeng!

Seier mot Njård!

Fanajentene viste stor innsats og klokskap i søndagens seriekamp i 1. divisjon mot Njård. Etter en jevn 1. omgang gikk vi til pause med ledelse 13-10. Ledelsen holdt seg gjennom hele 2. omgang og glade fanajenter kunne juble etter en velfortkjent seier 23-19!

NM 4. RUNDE OG SERIEKAMP MOT NJÅRD

Til helgen skal damelaget i aksjon to ganger mot Njård. Lørdag 27. september kl 16.45 skal vi møte Oslolaget i 4. runde NM Senior. Neste dag er det seriekamp 1. divisjon kl 16.00. Begge kampene går i Slåtthaughallen. Fana har aldri før avansert til 4. runde, skulle vi passere dette hinder, er vi klar for kvartfinale. I serien gikk vi på et surt ettmaålstap mot Bækkelaget sist helg. Vi står med to poeng etter seieren mot Gjerpen i første runde. Velkommen til spennende kamper i Slåtthaughallen!Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord