Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 01.11.2014 kl 02:31

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

KLUBBKVELD

Tirsdag 2. september ble det arrangert klubbkveld i Slåtthaughallen. Sammen med våre støttespillere MX Sport og Umbro var det en god anledning til å utstyre seg for en ny sesong. Samtidig var deler av dame- og rekruttmiljøet samlet - det resulterte i dette flotte bildet av spillere og trenere! Rekruttene hadde også besøk av våre gode naboer fra Fyllingen som er med oss i Lerøyserien. Bla videre for å se bilde av Lerøylaget!

FINALETAP FOR JENTER 18

Mandag kveld var det klart for finale i Åpningscupen for J18. Fanajentene og Årstad startet jevnt. Etterhvert fikk Årstad en luke som de holdt ut kampen. Det endte med seier 15-12 til Årstad som alt i alt tok en fortjent seier. Våre jenter gjennomførte en fin kamp med mange gode prestasjoner. Gratuelerer med finale og 2. plass!

Kursing for nye skribenter på hjemmesiden

Torsdag 28. August kl. 1830-2030 vil det bli holdt kurs for nye skribenter på hjemmesiden til Fana IL. Kurset vil holdes på NIP. Hvis du ønsker å delta på dette må du melde fra til Camilla(camilla@fanail.no) eller til leder av egen gruppe. Påmeldingen må være inne senest 27. August.
NB! Husk å ta med PC.

Vel møtt!

Tre dagers tur

Vi har nå gjennomført en fantastisk 3 dagers tur for de i Fana Håndball som skal satse på Bring kommende sesong og skal spille i j98 og j99 serie.
Laget består av 5 -98 jenter og 16 -99 jenter. To kunne ikke være med på turen så vi var 19 jenter, 3 voksne som syklet og 5 voksne som gikk turen.

ÅPNINGSCUPEN - SEIER TIL DAMELAGET

Åpningscupen startet denne helgen med kamper i herre- og dameklassen. Fana var favoritter til å ta hjem vinnerpokalen, noe som også ble resultatet da Voss ble slått 23-16 i finalen søndag ettermiddag. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord