Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 19.04.2014 kl 16:29

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana atleten 15-19 år samling

Tirsdag 18. er det klart for oppstart og første samling i talentprosjektet Fana-Atleten for aldersgruppen 15-19 år på NIP. Registrering starter kl 16.00 Se vedlagte program og deltakerliste.

PROGRAM      DELTAKERLISTE

1.div Fana - Sola 23-27

Det var gjestene fra Sola som tok med seg poengene hjem til Rogaland etter dagens kamp i Slåtthaughallen. Tapre Fana jenter hadde lenge kampen der de ønsket, men klarte ikke utnytte mulighetene midtveis i 2.omgang. I stedenfor var det Sola som tok føringen, og til slutt vant med 4 mål. Elisa Christensen ble kåret til Fanas best spiller, mens kaptein Elisabeth Lund måtte ut med det som dessverre så ut til å være en alvorlig kneskade.

Fana-Atleten: Testsamling med stor iver

Fredag 22.februar ble samling nummer to gjennomført i Høiehallen ved Fana stadion. Samlingen var en testsamling der alle skulle igjennom øvelser for hurtighet, spenst, styrke og anaerob utholdenhet.

TO SEIRE OG ETT TAP I LANDSSERIEN

Fanajentene møtte i helgen Nordstrand, Randesund og Byåsen til kamp i Slåtthaughallen. I vår første kamp ble Nordstrand for sterk etter at lagene hadde gått til pause med uavgjort 12-12. I andre omgang fikk Nordstrand en luke som ble litt for stor til at Fana klarte å ta igjen ledelsen. Kampen endte 25-23 til Nordstrand som dermed overtok tabbelltoppen i Landsserien. Lørdag kveld møtte vi Randesund. Fana var klart sterkest og vant kampen 28-10. Søndag formiddag var det klart for kamp mot Byåsen. Etter en jevn første omgang, viste Fanajentene godt spill i andre omgang og vant kampen 19-15. Vi klatret dermed opp til en fin 6. plass på tabellen for de 16 beste 18-årslagene i landet.

Tobias Jetmundsen tatt ut på Bylaget

Denne sesongen har Fana for første gang utøvere på både jentene - og guttene sitt bylag. Tobias Jetmundsen (14 år) er den første guttespilleren fra Fana som er tatt ut på NHF Region Vest sitt Bylag. Tobias har hatt en veldig fin utvikling siden han ble en del av Fana miljøet for 3 år siden. Tobias kom fra Apeltun, hvor han startet å spille håndball, og gjennom samarbeidet mellom de to klubbene, fortsatte han utviklingen i Fana drakten. Bylagsturneringen spilles 28.feb-2.mar i Trondheim. Vi ønsker Tobias lykke til med mesterskapet!Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord