Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 32-13 mot Årstad 2 Publisert lørdag 17 september 2011
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Seier 32-13 mot Årstad 2

Kl.

Damelaget hadde som ventet ingen problemer med å vinne klart mot Årstad 2. Prestasjonene svingte mer i denne kampen, men det som er bra holder meget høyt nivå. Etter pauseledelse 17-7 vant damene til slutt med 32-13 og står med full pott etter 2 serierunder.

Med nye overtrekksdrakter på plass var det duket for sesongens andre seriekamp borte mot Årstad 2. Stort større favoritter enn Fana var på forhånd er det vanskelig å bli, og kampen ble heller aldri spennende. Men i dag fikk vi se et Fana lag som var slurvete i starten av kampen og lot Årstad få bestemme tempoet i matchen. Dermed ble det en kamp hvor dessverre det laget som ikke ville og ikke prøvde fikk sette mye av premissene. Jentene er fokusert og god bakover, og slipper kun inn 2 mål bakover de første 20 minuttene av kampen. Fremover er det litt mer variabelt med altfor mange dumme tekniske feil, men jentene har full kontroll og leder 10-2. Elisabeth Lund får sin debut på seniornivå etter returen fra Bjørnar og kvitterer ut både mål og målgivende med en gang, og viser at hun blir en fin tilvekst. Til pause leder Fana med 17-7.

Den 2.omgangen minner mye om den første, og starten er slurvete igjen. Innimellom ser vi glimt av pur klasse og flotte kombinasjoner, men det blir litt for ofte litt nesten i denne kampen. Forsvarsspillet er trygt og godt i hele kampen, og jentene får altfor dårlig betalt for det gode forsvarsspillet. Kun 1 gang blir Årstad avblåst for passivt i kampen- det burde vært mange flere! Skal vi utvikle håndballen er det viktig å premiere de som prøver og virkelig ønsker å skape noe.

Til slutt vinner jentene med 32-13 og får samtlige utespillere på scoringslisten. Prestasjonene var veldig variable i kampen, men igjen er det solid forsvars og målvaktsspill som ligger der som en trygghet. 32 mål på 62 ballkontroller er altfor lite mot en motstander som Årstad 2, men det blir det nok rettet på til neste match.

Med seieren har jentene som ventet inntatt tabelltoppen, og der akter Fana å bli værende.

Kampfakta:

Årstad 2 - Fana 13-32 (7-17)

Fyllingsdalen Idrettshall lørdag 17.september

Spillere Fana:

June Bergesen 9/17, Mathilde Wie 4/8, Emilie Christensen 6 mål, Birgitte Karlsen Hagen 5 mål, Elisa Christensen 4 mål, Karoline Holm 4 mål, Kristine Henriksen Håland 3 mål, Lise Marie Karlsen Hagen 3 mål, Elisabeth Lund 2 mål, Catharina Skorpen Furnes 2 mål, June Christin Leganger 2 mål og Synne Fredheim Aronsen 1 mål

Utvisninger: Årstad 2x2min og Fana 1x2 min

Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland

 


Sist oppdatert 30.05.2015 kl 22:16

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Fana 2 klar for 2. divisjon!

Fana 2 måtte ha 1 poeng i kveldens kamp mot Gneist for å sikre opprykk til 2. divisjon. Etter en tett kamp endte det uavgjort 21-21. Dette betyr at Fana er representert med lag i både 1. og 2. divisjon neste sesong. En flott prestasjon av jentene! Våre naboer fra Gneist har også gode muligheter for opprykk, begge lagene har gjennom sesongen vist at de fortjener å spille et hakk høyere i divisjonssystemet. 

Fanaseier mot Levanger

Glade jenter etter at Fana vant 26-20 mot Levanger i dagens kamp i Slåtthaughallen. Etter en jevn 1. omgang hvor lagene byttet på å være i føringen, gikk Fana til pause med 1 måls ledelse.

Fana - Levanger søndag 15. mars kl 16.00

3 kamper gjenstår i kvinnenes 1. divisjon. Søndag tar vi imot Levanger - her blir det hard kamp om poengene. Velkommen i Slåtthaughallen!

En flott avslutning på en god Bring sesong.

Det unge Bring-laget til Fana tok 5 av 6 poeng i siste Bringrunde. Fanajentene slo Konnerud og Molde og tok 1 poeng mot Kjelsås. Det førte oss til en respektabel 8. plass på tabellen.

Fantastisk laginnsats mot Sola

Fana møtte serieleder og opprykksklare Sola i Stavanger i helgen.

 Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord